Blog • November 06, 2023

Loop väljer Pliro för att ta betalt

Pressmeddelande · Det nya mediehuset Loop har nyligen lanserat sina betalda erbjudanden för Impact Loop och har valt uppstickaren Pliro för att ta betalt för sitt innehåll.
Gruppbild: Camilla Bergman, Thomas Eriksson, Emelina Seppänen, Jan Ahmadi, Rikard Rosell och Diana Demin på Loop

Camilla Bergmans mediehus Loop går nu in i nästa fas när Impact Loop börjar ta betalt. Efter att ha undersökt olika lösningar på den svenska marknaden föll valet på uppstickaren Pliro.

– Vi gjorde en noggrann undersökning och insåg att Pliro tickar alla boxar: de är snabbfotade, proffs på prenumerationer, har ett enkelt och modernt system och framförallt är det superlätt för Impact Loops läsare att bli kunder. Som grädde på moset fick vi en flaska champagne av Pliro som vi skulle korka upp när vi fick vår första kund. Det skedde inom loppet av fem minuter efter att vi gått ut med vårt erbjudande, säger Camilla Bergman, vd på Loop.

– Vi är otroligt glada och stolta över att Loop har valt att använda Pliro! Det har varit inspirerande att följa Camilla och Loops framfart de senaste månaderna och vi ser fram emot att samarbeta med dem och hjälpa till att växa deras affär, säger Alexis Fellenius Makrigianni, vd och grundare av Pliro.

Pliro utvecklar ett nytt verktyg för publicister att betalt av sina läsare och lyssnare. Målgruppen är små och medelstora publicister på den svenska marknaden och ambitionen är att utmana aktörer som Flowy och Sesamy.

– Vårt fokus är att skapa det bästa verktyget för att driva lättskötta och lönsamma prenumerationsaffärer utifrån publicisters behov och resurser. Vi gör löpande intervjuer med publicister och det finns en stor efterfrågan på bra och kostnadseffektiva alternativ som hjälper dem digitalisera sin affär, säger Alexis Fellenius Makrigianni, vd och grundare på Pliro.

Pliro grundades 2022 av Alexis Fellenius Makrigianni och Calle Luks.

Få uppdateringar

Få uppdateringar om nya funktioner och förbättringar medan vi utvecklar och lanserar Pliro!